Antena Meniu Search
x

Video Observator descoperă colțul magic al vedetelor: Băieții de la Noaptea Târziu și întrebarea care face diferența

Băieţii de la Noaptea Târziu au vorbit într-un interviu acordat pentru Observator despre proiectul artistic pe care-l promovează și nu au ocolit deloc nici întrebările ușor incomode ale lui Rosse. Ba chiar au răspuns la toate... și nu în stilul lor caracteristic de parodie, ci chiar serios!

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 05.03.2021, 22:00

Vezi și

Rosse: ”Ce înseamnă hygge/hooga pentru voi?”

Cuza: ”Pentru mine hooga înseamnă un fel de yoga, dar cu "h" înainte. Studioul este casa noastră. Dar fiecare are camera lui. Studioul ăsta e al meu, în lobby Emi se simte acasă. Și avem și o debara pentru Cucu”.

Rosse: ”Și ce aveți în debara?

Cuza: ”Pe Cucu și niște mopuri noi.”

Discuția a devenit însă serioasă atunci când protagoniștii au început să vorbească despre munca lor.

Noaptea Târziu: ”Niciodată nu am făcut un compromis pentru a avea succes. Noi patru ani de zile nu am avut vacanță. Dar nu îl considerăm ca și compromis. Sunt foarte multe propuneri pe care le-am refuzat și acum am fi fost mari”

Pe plan amoros, băieții au recunoscut că au avut partea lor de suferință.

Cucu: ”Cea mai lungă durere a mea a fost după o relație de un an jumate, dar a fost greu pentru că noi locuiam în aceeași casă. Dacă se uită un psiholog, contactați pe Cucu Gram”.

Revenind pe plan profesional, Cuza spune că întrebările jurnaliștilor despre proiectul lor au fost întotdeauna aceleași și că niciodată nu a primit ”acea întrebare” care să facă diferența.

”În fiecare perioadă am avut altceva de comunicat. Întrebările ori s-au repetat, până la întrebări punctuale... dar aștepți întrebarea aia.  (...) Aș da direct răspunsul: Da, tot ce am făcut în Noaptea Târziu a fost cu o doză de inteligență. Da, am învățat marketing și da ne dezvoltăm în domeniul asta și da putem să reprezentăm și pe altii poate mai bine decât am făcut-o pentru noi”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Observator descoperă colțul magic al vedetelor: Băieții de la Noaptea Târziu și întrebarea care face diferența