Antena Meniu Search
x

Observator TV 03 August 2017 - Ştirile zilei într-un minut

Tragedie în Neamţ. Un tânăr de 20 de ani şi-a găsit sfârşitul în apele râului Bistriţa, luat de curenţii puternici. Echipajele de pompieri şi scafandri l-au căutat până târziu în noapte, însă trupul neînsufleţit al tânărului nu a fost găsit. Nu ştia să înoate şi ar fi căzut într-o groapă în albia râului, chiar lângă mal.

Vezi și

Tragedie în Neamţ. Un tânăr de 20 de ani şi-a găsit sfârşitul în apele râului Bistriţa, luat de curenţii puternici. Echipajele de pompieri şi scafandri l-au căutat până târziu în noapte, însă trupul neînsufleţit al tânărului nu a fost găsit. Nu ştia să înoate şi ar fi căzut într-o groapă în albia râului, chiar lângă mal.

O ţigară aruncată la întâmplare a declanşat infernul pentru o familie din Dej. Toată munca lor de o vară a fost distrusă de un incediu violent. Din fericire, nu au existat victime. 

Tragedie în familia lui Marius Ţeicu. După mai mulţi ani de luptă cu o boală nemilioasă, DAR şi o rază de speranţă, aparuta vara trecută, singurul copil al compozitorului, Patricia, a murit la 41 de ani.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Observator TV 03 August 2017 - Ştirile zilei într-un minut