Antena Meniu Search
x

ȘOC pentru organism! Cum îți afectează sănătatea o CEAȘCĂ de CAFEA consumată pe stomacul gol

O ceașcă de cafea pe stomacul gol reprezintă un șoc imens pentru întregul organism

O ceașcă de cafea pe stomacul gol reprezintă un șoc imens pentru întregul organism

Este incontestabil faptul că o ceașcă de cafea reprezintă o sursă de antioxidanți ce poate preveni apariția unor boli maligne, în special cancerul de colon. Proprietățile antioxidante ale cafelei sunt un rezultat al acizilor clorogenici se găsesc în fruct, spun experții. Cu toate acestea, impactul aceastei băuturi poate fi devastator în cazul în care este consumată pe stomacul gol.

O ceașcă de cafea pe stomacul gol stimulează secreția acidului clorhidric al sistemului digestiv. Persoanele care suferă de gastrită pot simți asta foarte repede. Chiar și persoanele cu un stomac perfect sănătos nu sunt ferite, deoarece acidul clorhidric este folosit de organism pentru descompunerea alimentelor.

Cafeaua ar trebui să fie băută la o oră după ce v-ați trezit și după ce ați mâncat cel puțin o felie de pâine. Băută pe stomacul gol poate provoca vărsături, dureri abdominale și discomfort.

Dacă, de obicei, nu poți mânca dimineața, și ai nevoie într-adevăr de o ceașcă de cafea, combin-o cu puțin lapte pentru a-i slăbi concentrația, informează secretele.com 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » ȘOC pentru organism! Cum îți afectează sănătatea o CEAȘCĂ de CAFEA consumată pe stomacul gol