Antena Meniu Search
x

Oferte de Revelion pe ultima suta de metri

Revelionul de vis este mai aproape ca niciodată, pentru cine are bani puşi deoparte. Agenţiile de turism au scos la vânzare oferte last minute.

Vezi și

Revelionul de vis este mai aproape ca niciodată, pentru cine are bani puşi deoparte. Agenţiile de turism au scos la vânzare oferte last minute pentru destinaţii exotice. Tot mai mulţi români sunt interesaţi de croaziere pe ambarcaţiuni de lux. Costă însă câteva mii de euro.  

Revelionul la 28 de grade celsius, pe hotel plutitor, a fost vacanţă perfectă pentru mai mulţi români. În preţul de 3000 de euro de persoană sunt incluse zborul cu avionul, taxele portuare, cazarea şi 3 mese pe zi. Plecarea în croaziere se face din portul Miami, iar itinerariul bifează Bahamas, Jamaica şi Panama.

Noaptea dintre ani va bifa două premiere pentru Cristian şi Cătălina. Prima experienţă pe o navă de croazieră şi primul revelion pe ocean: "Vrem să descoperim alte locuri, vrem să avem o anumită temperatură pentru că în România e destul de frig, iar nouă ne place vara şi este ceva deosebit, nu pleci în fiecare zi în croazieră."

Altă destinaţie preferată de români în acest an a fost Malta. Mihaela şi Gigi au primit din partea nepoţilor o vacanţă de 6 zile în Valetta. 

Oferte pe ultima sută de metri se găsesc şi în România, după ce hoteluri şi pensiunile din Valea Prahovei, cât şi din zona Maramureş, au fost ocupate aproape în totalitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Oferte de Revelion pe ultima suta de metri