Antena Meniu Search
x

Ofertele agenţiilor de turism continuă să curgă în plin sezon

În plin sezon estival, ofertele agenţiilor de turism continuă să curgă. Cine nu şi-a cumpărat până acum un pachet de vacanţă, poate alege acum

Vezi și

În plin sezon estival, ofertele agenţiilor de turism continuă să curgă. Cine nu şi-a cumpărat până acum un pachet de vacanţă, poate alege acum

Are de unde. Preţurile last minute sunt mai mici decât rezervările făcute cu mult timp în urmă. Iar cine îşi amână concediul la mare pentru luna septembrie, poate plăti chiar jumătate din preţul de acum. 

Litoralul românesc rămâne printre destinaţiile preferate de români pentru concediu. Cei care sunt dispuşi să îşi amâne vacanţa pentru la toamnă, plătesc chiar şi cu 50 la sută mai puţin.

Şi circuitele last minute în Europa sunt la mare căutare.

Pentru 8 zile în Italia şi Coasta de Azur, pachetele pornesc de la 360 de euro cu autocarul şi 400 de euro cu avionul. Aceleaşi preţuri sunt valabile şi pentru circuitele care includ Parisul şi Valea Loarei. Pentru amatorii de destinaţii exotice, agenţiile de turism vin cu veşti bune. După trei ani de pauză, începând cu 1 august, se reintroduc charterele către Egipt.

Iar sejururile all inclusive sunt la jumătate de preţ faţă de cele din Turcia. Preţurile pentru pachetele care includ şapte nopţi de cazare, transport cu avionul şi regim all inclusive pornesc de la 299 de euro. Mulţi români preferă, însă, în continuare, destinaţiile româneşti.

În luna septembrie va fi demarată ediţia de toamnă a programului Litoralul pentru toţi. Anul trecut, peste 10 mii de turişti au fost la mare în extrasezon prin acest program.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ofertele agenţiilor de turism continuă să curgă în plin sezon