Antena Meniu Search
x

Procurorul general anunţă că nu există o dovadă oficială că olandezul bănuit de crima din Dâmboviţa s-a sinucis (Video)

Procurorul general al României a susţinut un anunţ de presă, în care a precizat că nu există încă o dovadă oficială că olandezul bănuit de crima din Dâmboviţa s-a sinucis.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.09.2019, 09:59

- foto arenalokaal.nl

Procurorul general al României a susţinut un anunţ de presă, în care a precizat că nu există încă o dovadă oficială că olandezul bănuit de crima din Dâmboviţa s-a sinucis.

Bogdan Licu a precizat că în acest sens există doar unele informaţii preliminare primite de la autorităţile olandeze.

Nu există încă o dovadă oficială că olandezul s-a sinucis

Bogdan Licu, procurorul general al României a precizat că momentan nu există o dovadă oficială că olandezul bănuit de crima din Dâmboviţa s-a sinucis. Există informaţii în acest sens, primite de la poliţiştii olandezi, dar nu există o concluzie oficală. Odată ce aceasta va veni, dosarul va fi clasat.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Nu avem dovada oficială că acest individ s-a sinucis. Avem doar informaţii de la colegii din Olanda. Momentan am emis un ordin european de anchetă şi este vorba despre o cooperare judiciară europeană. Despre intrarea individului în ţară nu am fost alertaţi, nu s-a primit nicio alertă că este cercetat în Olanda sau că are infracţiuni de natură sexuală. Vă daţi seama că, dacă aveam confirmări că vine in România o persoană cu astfel de probleme, luam măsuri", a precizat Licu.

De asemenea, procurorul general al României a precizat că există elemente, suspiciuni, că olandezul bănuit de crima din Dâmboviţa şi-ar fi desfăşurat activitatea pe raza mai multor judeţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Procurorul general anunţă că nu există o dovadă oficială că olandezul bănuit de crima din Dâmboviţa s-a sinucis (Video)