Antena Meniu Search
x

Om de afaceri, împuşcat la vânătoare

Moarte învăluită de mister, în judeţul Galaţi. Un om de afaceri din Tecuci a murit împuşcat, la o partidă de vânătoare. Mircea Tanislav a ajuns aseară la spital în stare gravă şi a murit la scurt timp.

Vezi și

Poliţiştilor li s-a spus că a alunecat pe o bucată de gheaţă iar puşca i s-a descărcat accidental. La lumina zilei, ancheta a scos la iveală alte detalii care i-au detrminat pe procurori să creadă că omul de afaceri a fost împuşcat.

O partidă obişnuită de vânătoare a avut final tragic pentru omul de afaceri Mircea Tanislav. El are o discotecă pe lacul de agrement din comuna Barcea. Bărbatul de 53 de ani a plecat ieri după prânz, la vânătoare în zona Movileni. Făcea asta de mai bine 14 ani.

Bărbatul a fost dus la spital, plin de sânge. Era împuşcat, de două ori, în abdomen. Medicii nu au reuşit să-l salveze. Martorii le-au spus poliţiştilor că bărbatul a alunecat pe gheaţă iar arma lui s-a descărcat accidental.

Cu numai o jumătate de oră înainte să fie împuşcat, Mircea Tanislav a vorbit la telefon cu ginerele său.

Ancheta procurorilor a scos la iveală detalii şocante. Din arma lui Tanislav nu s-a tras niciun foc. Aşa că au exclus imediat ipoteza că omul de afaceri a căzut iar puşca lui s-a descărcat din greşeală.

Două puşti de vânătoare au fost ridicate deja pentru expertiză. Ancheta a arătat că pe autorizaţia de vânătoare emisă de ocolul silvic numele lui tanislav nu era trecut. Autorizaţia era emisă pe un singur nume. Aşa că sunt verificaţi toţi cei care au participat, ilegal la vânătoare.

Mircea Tanislav avea doi copii. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Om de afaceri, împuşcat la vânătoare