Antena Meniu Search
x

Un motociclist din Bucuresti, accidentat mortal de o gravida

O manevra gresita in trafic i-a adus moartea unui tanar de 26 de ani, pe o sosea din Bucuresti. S-a ciocnit violent cu motocicleta de o masina, al carei sofer nu s-a asigurat inainte sa intre pe o strada secundara.

Vezi și

Aruncat pe asfalt, tanarul inca mai respira cand au ajuns medicii la el. N-au reusit, insa, sa-l stabilizeze.

Medicii au facut tot ce au putut ca sa-l tina in viata pe tanarul de 26 de ani. A fost urcat in ambulanta cu puls slab. In minutele urmatoare, a intrat in stop cardio-respirator nu a mai putut fi resuscitat. Un martor i-a stat alaturi dupa producerea accidentului.

Motociclistul circula regulamentar si purta casca de protectie, dar a avut ghinionul sa nu fie observat de soferul masinii, o femeie insarcinata, care a tras de volan ca sa intre pe o strada secundara. Impactul puternic l-a aruncat pe tanar cativa metri pe sosea.

Femeia a scapat teafara. Totusi, a ajuns si ea pe mainile medicilor care au vrut sa se asigure ca sarcina nu este pusa in pericol.

Ea a fost transportata la Institutul de Medicina Legala pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele ei a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un motociclist din Bucuresti, accidentat mortal de o gravida