Antena Meniu Search
x

Omul sfinţeşte locul, iar preotul sfinţeşte tot

Şi sfinţeşte doamne acest loc al plăcerilor. Cam aşa ar suna o slujbă de sfinţire la un stabiliment deocheat. Dar, când la mijloc e rost de bani, unii dintre preoţi nu se uită în jur

Vezi și

Şi sfinţeşte doamne acest loc al plăcerilor. Cam aşa ar suna o slujbă de sfinţire la un stabiliment deocheat. Dar, când la mijloc e rost de bani, unii dintre preoţi nu se uită în jur

De asta s-au convins reporterii Observator care au cerut câtorva feţe bisericeşti să sfinţească un cazino şi un salon de masaj erotic. Preoţii au acceptat fără să clipească, cu o singură condiţie. Slujba să se facă într-un cadru cât mai restrâns, fără prea multă lume.

Cele sfinte par să meargă mână-n mână cu cele lumeşti. Mai ales când vine vorba de bani. De asta sunt siguri şi mulţi preoţi care acceptă fără să clipească să sfinţească un cazino sau chiar un salon de masaj erotic. La urma urmei, spun ei, orice lucru lăsat pe pământ este cu voia Domnului.

Pentru preot, afaceristul din faţa lui e mană cerească, aşa că acceptă să sfinţească tot ce-i iese în cale. În mod normal, neoficial, la o casă sfeştania costă chiar şi 500 de lei, la salon însă cu siguranţă suma va creşte dumnezeieşte. Preotul vrea să facă o slujbă ca la carte aşa că oferă şi câteva indicaţii.

Despre bani se discută la faţa locului, un spaţiu nu tocmai potrivit pentru slujbe şi agiazmă. Preotul însă nu are nici o problemă.

Există totuşi şi o condiţie. Totul să se desfăşoare cât mai ferit de ochii mirenilor.

Despre cât de bine se împacă sfeştaniile cu saloanele de masaj erotic şi cazinourile am vrut să-i întrebăm şi pe înalţii prelaţi. N-am reuşit. Biroul de presă al Patriatrhiei nu ne-a dat niciun răspuns până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Omul sfinţeşte locul, iar preotul sfinţeşte tot