Antena Meniu Search
x

Operații complicate pentru epilepsie

Crizele de epilepsie ar putea deveni un simplu coşmar. Intervenţia neurochirurgicală este soluţia pe care medicii noştrii o propun pentru a scăpa definitiv de crize.

Vezi și

 Antonela a luptat zeci de ani cu un sistem medical care îi oferea un răspuns parcă tras la indigo: "nu se poate!". Însă, în urmă cu un an de zile, medicii de la Bagdasar Arseni i-au oferit şansa de a duce o viaţă normală.

Cu zâmbetul pe buze, Antonela poate spera, acum, la o viaţă normală. Însă, timp de 40 de ani, viaţa ei a fost o luptă continuă. La 7 ani a fost diagnosticată cu o malformaţie la creier, iar medicina de atunci nu i-a găsit nicio rezolvare. Patru ani mai târziu au început şi crizele de epilepsie.

Au căutat rezolvare în Franţa, chiar și în Anglia, însă toţi medicii au ridicat din umeri. Anii au trecut, iar crizele s-au intensificat. Practic, chiar şi o simplă ieşire în parc, pentru ea era o provocare.

Asta, până în urmă cu un an şi puţin de zile, atunci când medicii de la Bagdasar Arseni i-au oferit şansa la o viaţă normală. O soluţie pentru a scăpa de epilepsie. Operaţia a fost una cu riscuri majore şi a durat 10 ore. Faptul că nu au existat boli asociate sau complicaţii au ajutat-o foarte mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Operații complicate pentru epilepsie