Antena Meniu Search
x

Operațiune de salvare a doi copii de 6 și 10 ani, DISPĂRUȚI împreună cu tatăl lor în zona Vârfului Moldoveanu

Doi copii de 6, respectiv 10 ani și tatăl lor dispăruţi în cursul zilei de joi, în zona Vârfului Moldoveanu, au fost găsiţi în viaţă de salvamontişti, în timpul nopţii, după mai multe ore de căutări.

Doi copii de 6, respectiv 10 ani și tatăl lor, dispăruţi în cursul zilei de joi, în zona Vârfului Moldoveanu, au fost găsiţi în viaţă de salvamontişti, în timpul nopţii, după mai multe ore de căutări.

Potrivit Serviciului Salvamont Nucşoara, cei trei au fost găsiți într-o poiană din apropierea muntelui.

”Cei trei au fost găsiți în cursul nopții, nevătamați, de către echipa de prim răspuns. Au coborât la confluența Bandea - Valea Rea și de aceea nu s-au mai întâlnit cu grupul din care făceau parte”, se arată pe pagina de Facebook.

Copiii şi tatăl lor făceau parte dintr-un grup de 40 de persoane care au urcat, joi, pe munte spre Vârful Omu. În zona lacului denumit Iezerul Tringhiular, copiii au spus că nu mai pot înainta şi au rămas cu tatăl lor, iar mama a continuat drumeţia. Aceasta a fost cea care, la lăsarea întunericului, i-a alertat pe salvamontişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Operațiune de salvare a doi copii de 6 și 10 ani, DISPĂRUȚI împreună cu tatăl lor în zona Vârfului Moldoveanu