Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu tineri orădeni sub efectul drogului „zombie”. Printre victime e și un copil (Video)

Noi imagini cu tineri orădeni sub efectul drogului „zombie” au fost surprinse pe străzile din orașul care pare să se confrunte cu un fenomen.

Noi imagini cu tineri sub efectul drogului "zombie", la Oradea - bihon.ro

Noi imagini cu tineri orădeni sub efectul drogului „zombie” au fost surprinse pe străzile din orașul care pare să se confrunte cu un fenomen.

Fenomenul „Zombie” continuă să facă victime la Oradea, unde mai mulți tineri i-au îngrozit pe oameni, în ultima perioadă, umblând haotic pe străzi și având un comportament ciudat.

De această dată, în imaginile publicate de Bihon.ro, unul dintre tinerii aflați sub efectul drogului paralizant pare să fie un copil.

Acesta este lipsit de reacție în momentul în care este întrebat dacă a pățit ceva, după care reușește să se îndepărteze.

Adolescentul este însoțit de un bărbat, care pare, de asemenea, drogat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fenomenul 'Zombie' ravagii în mai multe oraşe din România

Fenomenul 'Zombie' a făcut ravagii în mai multe oraşe din România, de la începutul acestui an şi până în prezent, după ce tinerii narcomani au găsit variante mai ieftine la droguri.

Imagini cu tineri drogați au fost surprinse la Constanța, Cluj, Brăila.

Consumatorii obişnuiesc să stropească ţigările normale cu spray de gândaci, efectul fiind unul devastator pentru organism.

Substanţele chimice îi paralizează, iar aceştia rămân într-o anumită poziţie, de unde şi numele fenomenului periculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Noi imagini cu tineri orădeni sub efectul drogului „zombie”. Printre victime e și un copil (Video)