Antena Meniu Search
x

Video Orașul Faptelor Bune revine la kilometrul 0 al Capitalei. O mamă din Timișoara, primul caz rezolvat la maratonul de împlinit visuri

Anul acesta, Orașul Faptelor Bune se întoarce acasă. Cu alte cuvinte, Radio ZU se mută deasupra Bucureștiului. Practic, revine în locul din care a pornit această frumoasă poveste, în urmă cu 5 ani, la km zero. ”S-au înnodat deja primele lacrimi, am avut primul caz pe care încercam să îl rezolvăm în acest moment”, a anunțat Daniel Buzdugan.

de Redactia Observator

la 16.12.2020, 14:16

Vezi și
  • În 2020, studioul Radio ZU, centrul Orașului Faptelor Bune, va fi localizat la kilometrul zero al Capitalei, acolo unde a căpătat prima dată formă și poveste. 
  • Campania este organizată în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2.

”Este povestea unei femei de vârsta mea, care are trei fete și un băiețel. (...) A sunat să spună că are nevoie de o mașină de spălat și de un brăduț. Am strâns deja extra aproape 10 mii de lei”, a spus și Mihai Morar.

În perioada 16 - 22 decembrie, Radio ZU se mută deasupra Bucureștiului ca să fie aproape de România. Așa cum ne-am obișnuit deja, cu o săptămână înainte de Crăciun, 8 DJ-i Radio ZU aleg să plece din sânul familiilor lor și să locuiască 24 de ore din 24, 7 zile, într-o casă de sticlă de unde încearcă să aducă alături cât mai mulți oameni care au nevoie cu oameni care au de unde. 

În cele patru ediții de până acum, Orașul Faptelor Bune s-a deschis într-o piață publică. În primii trei ani, în Piața Universității din București, iar în cel de-al patrulea an în Piața Unirii din Oradea.

Orașului Faptelor Bune, la kilometrul zero al Capitalei

În 2020, studioul Radio ZU, centrul Orașului Faptelor Bune, va fi localizat la kilometrul zero al Capitalei, acolo unde a căpătat prima dată formă și poveste. 

De data aceasta, Casa Radio ZU va fi amplasată deasupra Bucureștiul, la etajul 19 al Hotelului InterContinental. 

Astfel, campania este organizată în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Pe 16 decembrie, imediat după #MorningZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick "Domnul Rimă", Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă "The Hitman" construiesc un oraș deasupra orașului din centrul căruia, 7 zile, 24 de ore din 24, vor fi din nou live în maratonul faptelor bune.

Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune

Poveștile celor care au nevoie de ajutor vor putea fi înscrise pe platforma dedicată an de an campaniei pe radiozu.ro.

Anul acesta se va putea oferi în continuare sprijin celor care au nevoie prin donații în urnele poziționate în 65 de locații din peste 20 de orașe din țară, lista și harta acestora urmând să fie disponibilă pe platforma campaniei. Vor exista 58 de urne montate în Farmaciile Sensiblu și 7 în magazine L'Occitane. De asemenea, cei care vor să susțină cazurile din Orașul Faptelor Bune, vor avea la dispoziție două conturi bancare, unul de Lei și unul de Euro. În plus, anul acesta, donațiile către contul de euro vor putea fi făcute și prin PayPal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Orașul Faptelor Bune revine la kilometrul 0 al Capitalei. O mamă din Timișoara, primul caz rezolvat la maratonul de împlinit visuri