Antena Meniu Search
x

Orbită de soare, o tânără motociclistă din Mureş a murit pe autostrada A3, după ce s-a lovit de parapet (Video)

O tânără motociclistă din Mureş a murit pe autostrada A3, la ieşirea către DN1, după ce a fost orbită de soarele puternic la ieşirea dintr-o curbă, pierzând controlul motocicletei şi lovind puternic parapetele.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.07.2019, 17:49

O tânără motociclistă din Mureş a murit pe autostrada A3, la kilometrul 68, la ieşirea către DN1, după ce a fost orbită de soarele puternic la ieşirea dintr-o curbă, pierzând controlul motocicletei şi lovind puternic parapetele.

În urma impactului, fata a fost aruncată de pe motocicletă, suferind fracturi deschise la mână şi picior, însă tramumatismul cranian se pare că i-a provocat decesul.

Orbită de soare, o tânără motociclistă din Mureş a murit pe autostrada A3, după ce s-a lovit de parapet

G.H., o motociclistă în vârstă de 27 de ani, din Mureş, a murit pe autostrada A3, în Prahova, într-o curbă, la ieşirea spre DN1.

Din primele informaţii, tânăra ar fi fost orbită de soarele puternic, a pierdut orice vizibilitate şi a lovit parapetul care despărţea sensurile, fiind apoi aruncată pe asfalt, ipoteză care pare să fie susţinută de imaginile de la faţa locului, dar şi de presa locală. În urma impactului, tânăra a suferit mai multe fracturi, însă fatal i-a fost un traumatism cranio cerebral.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra a fost găsită de medici în stop cardio-respirator şi a fost declarat decesul după ce manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Cu puţin timp în urmă, tânăra postase o fotografie de la Mamaia, un apus de soare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Orbită de soare, o tânără motociclistă din Mureş a murit pe autostrada A3, după ce s-a lovit de parapet (Video)