Antena Meniu Search
x

Ordin de restrictie, impotriva managerului bataus Marcel Prodan!

Uniti de succesul muzicii lor, despartiti de bataie si de un ordin de restrictie! Managerul batatus, acum de negasit, nu se va mai putea apropia de Alexandra Stan

Vezi și

Inconjurata de parinti, medici si fani! Are flori in mana si un inceput de zambet, departe de surasul din videoclipuri. Insa pacienta Alexandra Stan si-a amintit de vedeta Alexandra Stan. Si, la fel cum obisnuia inainte sa fie snopita in bataie de manager, ii ignora pe jurnalisti

Nedespartiti in turneele din toata lumea, mereu impreuna in videoclipuri si fosti colegi de dormitor, Alexandra Stan si Marcel Prodan vor fi despartiti de lege. “Masurile de restrictie l-ar obliga pe managerul bataus sa nu-si mai vada victima la fata”, a explicat Marius Nada, avocatul Alexandrei Stan.

Nu-si va mai vedea tartorul, dar va continua sa-si intalneasca psihologul. “Suta la suta consultatia psihologica va continua”, a spus medicul Stere Busu, managerul Spitalului Municipal Medgidia.

Astazi, Alexandra a parasit pentru cateva ore spitalul din Medgidia. Pentru o clinica privata din Constanta, unde i s-a facut o tomografie. Chiar daca analizele vor arata ca bataia primita nu a lasat urme grave, intoarcerea pe scena ramane departe. “Doamna doctor mi-a spus ca timp de sase luni ar trebui sa stau linistita, sa nu ma stres”, a mentionat artista.

O veste trista pentru fanii din toata lumea, care visau sa o vada in concert. Insa unii organizatorii inca o asteapta. Peste noua zile, in Irlanda. “Nu avem nici o informatie de la managementul ei ca nu va veni la concertul nostru”, au spus cei din Irlanda.

Insa managerul si-ar fi facut timp sa ii anunte pe americani. Luni, cand Alexandra arata lumii urmele bataii pe care o incasase, Marcel trimitea un email unor organizatori din Statele Unite. Cu acelasi mesaj - Alexandra Stan a avut un accident de masina. Concertul de luna viitoare s-a amanat. “Am si eu nevoie de bani ca de atatea luni nu am mai primit nimic”, a mai afirmat vedeta.

Si nici in viitorul apropiat nu va primi. De la bataia din weekend si pana acum, vedeta a lipsit de la patru concerte. Nu le va putea onora nici pe urmatoarele zece. Contracte de 80.000 de euro, scrie presa, bani pe care Alexandra ar fi trebuit sa ii imparta cu Marcel Prodan.

Daca nu se napustea cu pumnii asupra protejatei sale, managerul era acum mai bogat cu 60.000 de euro. Dar i-a pierdut si risca sa-si piarda si libertatea. Politistii l-au citat pentru audieri, dar nu l-au vazut inca la fata. S-ar ascunde chiar in casa fostei sale sotii. O spune unchiul acesteia, care nu crede in vinovatia managerului.

Nu exista un portret robot pentru bataus. Orice barbat isi poate incorda pumnii la femeia de langa el. A patit-o chiar si Adriana Bahmuteanu, inainte de maratonul de casatorii cu Prigoana. “A fost un mariaj nefericit care s-a incheiat evident la tribunal. Se ajunsese la violenta fizica”, a declarat Bahmu.

Maine, Alexandra va parasi patul de spital si va incerca sa lase in urma cosmarul pe care l-a trait.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ordin de restrictie, impotriva managerului bataus Marcel Prodan!