Antena Meniu Search
x

Ortopedul Paul Botez, vinovat în dosarul în care era acuzat că cerea bani ca să pună mâna pe bisturiu

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din ţară a fost condamnat la 3 ani şi două luni de închisoare, cu suspendare. Ortopedul Paul Botez a fost găsit vinovat în dosarul în care era acuzat că cerea bani ca să pună mâna pe bisturiu

Vezi și

 Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din ţară a fost condamnat la 3 ani şi două luni de închisoare, cu suspendare. Ortopedul Paul Botez a fost găsit vinovat în dosarul în care era acuzat că cerea bani ca să pună mâna pe bisturiu. Decizia de astăzi a Tribunalului Iaşi nu este definitivă. 

Problemele pentru doctorul Botez au început în 2013. Un pensionar a depus atunci o plângere la Parchet în care a spus că medicul i-a cerut 5 mii de lei ca să-l opereze. Procurorii au organizat un flagrant şi când au descins la cabinetul lui Paul Botez, au găsit plicul cu banii marcaţi, dar şi altele în care doctorul avea strânsă o adevărate avere.

Decizia de astăzi nu este definitvă. Paul Botez este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi ortopezi din ţară. În 2009, a realizat în premieră naţională, o operaţie asistată robotic, la o pacientă de 26 de ani. Pentru că a pretins bani pacienţilor, însă, medicului ar putea să-i fie retras dreptul de liberă practică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ortopedul Paul Botez, vinovat în dosarul în care era acuzat că cerea bani ca să pună mâna pe bisturiu