Antena Meniu Search
x

Ţânţăreanu a făcut ospăţ cu taur, porci şi o tonă de vin!

A ieşit fum din Paradisul Verde de la Corbeanca. Cristian Ţânţăreanu a încins grătarele şi a pus două tone de carne pe jar. A fost pomana porcului pe care milionarul o face pe cheltuiala lui, pentru vecini, în fiecare an.

Vezi și

Ţânţăreanu şi-a ospătat cei 1.000 de invitaţi cu taur la proţap, porci, curcani, iar fripturile au fost stropite cu ţuică, palincă şi o tonă de vin. Au cântat lăutari şi din peisaj n-au lipsit. crăciuniţele.

Mai mult pe lângă lăutari a stat milionarul la cheful monstru de la el de acasă. În schimb, cei o mie de invitaţi s-au învârtit de la început pe lângă porcii cu covrigi în coadă şi tăuraşul de la proţap.

Cine n-a gustat din carnea de taur, s-a tras în poză cu friptura. Şi a avut de ales între ce a mai fost pe mese. De la piftie şi fasole bătută, până la şorici şi curcan împănat.

Şi pentru ca părinţii să deguste liniştiţi din ţuica fiartă şi din vin, Ţântăreanu l-a chemat pe Moş Crăciun în avans, pentru cei mici. A pus la cale chiar un spectacol şi o discotecă pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ţânţăreanu a făcut ospăţ cu taur, porci şi o tonă de vin!