Antena Meniu Search
x

Ouă haioase de Paşte. Cum poţi să îţi surprinzi invitaţii la masa de Sărbători

Caricaturi pe ouă roşii - este ideea pe care o pune în practică un oltean pasionat de portretele comice. A descoperit desenul şi pictura încă din fragedă copilărie, însă caricatura a devenit preferata sa. Iar cu ouăle haioase reuşeşte să facă furori printre cei care vor să aşeze pe masa de Sărbători şi ceva ieşit din tipare.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 30.04.2021, 16:53

Vezi și

Pe Gogu Neagoe l-am găsit acolo unde se simte cel mai bine: în atelierul său. A pregătit câteva caricaturi pe ouă, inspirate din cele mai actuale evenimente de pe scena politică. Printre cei care ţin frâiele ţării s-au strecurat în caricaturile zilei şi vedetele Antenei 1.

Să aduci zâmbete pe chipul oamenilor e cea mai frumoasă misiune, ne spune artistul. Tocmai de aceea, pentru fiecare caricatură făcută în această perioadă, brbatul oferă şi un ou special.

Gogu Neagoe - caricaturist: Râsul este un antistres.

Reporter: Şi ne trebuie un antistres în perioada asta?

Gogu Neagoe - caricaturist: Da, şi pe perioada asta.

Reporter: Cu atât mai mult.

Gogu Neagoe - caricaturist: Da, cu atât mai mult. Râsul este foarte sănătos.

Colegii noştri s-au întors în redacție cu tolba plină. Și s-au bucurat să prezinte şi prima surpriză a zilei, caricatura Mihaelei Călin, pe planşă sau pe coajă de ou.

Cum şi-a descoperit Gogu Neagoe pasiunea

Gogu Neagoe a fost descoperit de celebru caricaturist Ştefan Popa Popas, dar pasiunea pentru pictură şi artă a început încă din primii ani de viaţă.

Gogu Neagoe - caricaturist: Intram în casă, luam cearșaful de pe pat, il puneam pe gard, băgam mâna în nămol și gata pictura.

Caricaturile sale au ajuns în muzee de artă din Australia, SUA, Iran, Franţa, Italia, Germania, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia şi chiar China. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ouă haioase de Paşte. Cum poţi să îţi surprinzi invitaţii la masa de Sărbători