Antena Meniu Search
x

(P) Cauți o frizerie în București? Stailer îți afișează imediat lista saloanelor disponibile!

Să găsești un loc liber la salon în următoarele ore sau zile nu este atât de ușor pe cât pare. În realitate, cei care caută serviciile de hair and beauty în saloanele de profil se cam chinuie să își găsească potrivirea de program - al lor și al hairstylistului sau cosmeticienei. Acum însă este mai ușor să faceți aceste căutări și chiar și să programați o vizită la salon. Stailer, aplicație și platformă dedicată digitalizării programărilor, vine în ajutorul vostru!

de Redactia Observator

la 04.03.2022, 14:43

Cu Stailer apreciați rapiditatea cu care puteți seta o programare

Atât cei care căutați o frizerie Bucuresti, cât și cei care caută serviciile de beauty din saloane în Iași, Cluj, Suceava și nu numai pot apela la Stailer. Activ în 41 de orașe ale țării, are în lista sa înscrise saloane dintre cele mai bine cotate. Acestea au și o prezentare, pentru ca publicul larg să descopere aici tot ce este de interes, înainte de a seta o programare.

Veți descoperi așadar ce recenzii are un salon anume, fotografii din salon sau cu rezultate ale serviciilor prestate. Aveți ghid în Google Maps pentru a fi ușor ghidați să ajungeți la locație. În plus, vă sunt prezentate și detalii precum durata unui serviciu și costul acestuia.

Căutările pot viza numele unui salon sau pur și simplu introduceți detalii precum data, ora, orașul și filtrul activ vă selectează saloanele disponibile în funcție de aceste preferințe.

Programări rapide, prin Stailer

La început funcționa doar ca platformă. Acum există și aplicatia Stailer pentru programari. Aceasta poate fi descărcată gratuit, din App Store, App Gallery sau Magazin Play. După instalare, aveți la îndemână această agendă virtuală, acest asistent online privind programările pe care să le faceți la saloanele de hair and beauty.

Prin aplicație vă este mai ușor și să căutați, dar și să vă programați efectiv la un salon. Aveți mai multe opțiuni, o viteză de reacție în căutări, încât să știți în scurt timp unde este disponibil să mergeți să vă coafați sau vopsiți părul. Nu implică să sunați, să pierdeți timp și cu acest gen de abordare. Totul se întâmplă online și instant, primiți confirmare pe loc.

Pentru tot ce înseamnă Stailer nu veți plăti nimic

Nu funcționează nici pe bază de abonament, nu percepe nici taxe sau comisioane de vreun fel. Stailer este cu acces gratuit pentru publicul larg. După crearea unui cont de utilizator vă puteți bucura de funcții variate, menite să vă ajute să vă organizați mai bine. Spre exemplu, pot fi setate remindere pentru toate programările efectuate.

Unii aleg anumite aplicații spre exemplu pentru că e cool și la modă. Adevărul este că tendințele actuale dictează să folosim online-ul mai des ca oricând. Așadar, Stailer este un soi de aliniere cu această tendință. Veți descoperi însă că are avantaje multiple și fără să vă mai deranjați să căutați date de contact ale saloanelor, în același loc veți găsi pe toate cele din orașul vostru.

Detalii regăsiți și în pagina oficială stailer.ro.

Contact: [email protected]

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » (P) Cauți o frizerie în București? Stailer îți afișează imediat lista saloanelor disponibile!