Antena Meniu Search
x

Pablo Escobar al României, reținut de polițiști, după ce a AMENINȚAT cu MOARTEA o copilă de clasa a cincea!

După ce imaginile revoltătoare, în care ameninţă cu moartea o fată de clasa a cincea, au fost făcute publice, poliţiştii au luat măsuri.

Vezi și

Pablo Escobar al României a fost reţinut. După ce imaginile revoltătoare, în care ameninţă cu moartea o fată de clasa a cincea, au fost făcute publice, poliţiştii au luat măsuri. În ciuda dovezilor, Vasile Ciobanu susţine că este nevinovat. De fapt, spune el, este victima bodyguardului pe care l-a ameninţat că-i va ucide întreaga familie.

Pe lângă ameninţări, va trebui să le explice anchetatorilor de ce a încălcat termenii eliberării condiţionate - traficantul s-a filmat în timp ce flutura ameninţător un pistol. 

Ameninţările în stil mafiot nu au rămas fără urmări.

A fost adus de dimineata cu mandat si in fata ancehtatorilor a preferat sa pastreze tacerea. Dar va trebui sa vorbeasca cu procurorii.

În ciuda imaginilor filmate chiar de el în faţa şcolii şi a mesajelor de aminţare, traficantul vedetelor susţine că e nevinovat.

"Cum credeţi că un om normal ar face rău la un copil Este o simplă înscenare, doar ca să-mi facă rău. Acel bodyguard m-a bătut fără să fac nimic", se apără traficantul. 

Ieri, un alt tată povestea reporterilor Observator, cu lacrimi în ochi, cum fiica i-a fost ameninţată şi aproape ucisă de interlop.

Pe lângă acuzaţiile de aminţare, Pablo Escobar al României, condamnat în trecut pentru trafic de cocaină, trebuie să explice şi de ce a încălcat termenii eliberării condiţionate, care-i interzic să se apropie de vreo armă, chiar şi albă.

Nu doar că l-a ameninţat pe bărbat cu un cuţit. Pe contul său de Facebook a postat mai multe imagini în care îşi etalează pistoalele.

Deocamdată, Pablo Escobar al României a fost reţinut pentru 24 de ore. Dacă va fi găsit vinovat de ameninţare, riscă până la un an de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pablo Escobar al României, reținut de polițiști, după ce a AMENINȚAT cu MOARTEA o copilă de clasa a cincea!