Antena Meniu Search
x

Autorităţile din Ploieşti şi-au dorit o trecere 3D de pietoni, dar şi-au luat ţeapă de la firma care a realizat-o

După ce au văzut o zebră 3D realizată de elevii Liceului de Artă din Buzău - autorităţile din Ploieşti şi-au dorit una identică.

Vezi și

Trecerile 3D de pietoni încep să prindă teren în România! Aşa se face că - după ce au văzut o zebră 3D realizată de elevii Liceului de Artă din Buzău - autorităţile din Ploieşti şi-au dorit una identică.

Trecerea de pietoni care ar fi trebuit să fie una tridimensională arată ca o zebră căreia i s-a scurs rimelul. Primăria din Ploieşti a pornit cu intenţii bune. Mai ales că avea ca exemplu o realizare a elevilor de la Liceul de Artă din Buzău.

Executanţii au ratat, însă, a treia dimensiune. Iar acum, în locul faimei, primarul s-a ales cu regrete.

Adrian Dobre, primarul din Ploieşti: "Nu pot spune ca avem o trecere 3D in acest moment. Din pacate, sau cel putin, din ceea ce se vede in teren, rezultatul nu este nici de departe cel asteptat."

De aceeaşi părere sunt şi localnicii, care nu reuşesc să distingă dimensiunea în plus promisă de edili.

Ratarea lucrării este cu atât mai surprinzătoare cu cât, de realizarea ei, se presupune că s-au ocupat nişte profesionişti. Angajaţii aceleiaşi firme care face şi celelalte zebre din oraş.

Aşa se face că, spre deosebire de elevii din Buzău, care au realizat proiectul gratis, zebra din Ploieşti ar trebui să coste 5.000 de lei.

Edilii din Ploieşti spun că vor trage la răspundere firma care a executat trecerea de pietoni. Dacă zebra nu va fi refăcută măcar la standardele de calitate de care sunt capabili nişte elevi de liceu, banii nu vor fi livraţi în cont.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Autorităţile din Ploieşti şi-au dorit o trecere 3D de pietoni, dar şi-au luat ţeapă de la firma care a realizat-o