Antena Meniu Search
x

Pacienta cade, directoarea centrului social din Câmpulung Muscel vede minuni

Directoarea centrului social din Câmpulung Muscel, unde ieri o fetiţă de nouă ani, cu tetrapareză spastică a căzut de la etaj, crede într-o minune. Susţine că o operaţie ar putea să o scape pe fată pentru totdeauna de scaunul cu rotile.

Vezi și

Imposibil, spun medicii din Bucureşti, care ar putea să o aducă pe copilă în sala de operaţie doar pentru a-i trata rănile de la cap. Vinovată pentru tragedie ar fi o educatoare care nu avea voie să o lase pe fată nesupravegheată.

O fracţiune de secundă în care fata de nouă ani a ramas singură. Fără niciun supraveghetor în preajmă. Deşi o educatoare ar fi trebuit să stea tot timpul lângă ea. Pe neaşteptate, copila a devenit ţinta unei colege, o tânără de 23 de ani, bolnavă psihic.

Fata de nouă ani, diagnosticată cu tetrapareză spastică, a căzut în gol de la primul etaj. Ar fi murit, probabil, dacă, în cădere, nu s-ar fi lovit de o maşină parcată chiar sub fereastra centrului.

De vină pentru tragedia de la centrul social din Cîmpulung Muscel ar fi educatoarea care nu avea voie să o lase pe copilă nesupravegheată. O spune directoarea centrului, urmează să o confirme o anchetă a inspectorilor de la Protecţia Copilului şi alta a Poliţiei.

Fetiţa care a căzut de la etajul centrului din Câmpulung Muscel este acum în stare stabilă la un spital din Bucureşti. Ar putea fi operată, însă doar pentru rănile pe care le are la cap, în urma loviturii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pacienta cade, directoarea centrului social din Câmpulung Muscel vede minuni