Antena Meniu Search
x

Pacienţii medicului fals care se lăuda cu şapte specializări pe Internet, în pericol de moarte

Mărturiile pacienților îi şochează pe medicii care încearcă acum să le aplice oamenilor tratamentul corect pentru afecţiunile de care suferă. Se minunează că au scăpat teferi din clinica improvizată.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 23:38

Vezi și

Mărturiile pacienților îi şochează pe medicii care încearcă acum să le aplice oamenilor tratamentul corect pentru afecţiunile de care suferă. Se minunează că au scăpat teferi din clinica improvizată.

Terapiile ar fi putut fi fatale pentru unii dintre pacienţii lui Ionuţ Grigore, spun medicii la care bolnavii înşelaţi de falsul doctor ajung acum să ceară ajutor. 

După ce şi-a rupt grezna, Maria Bălan, soacra cântăreţei Cristina Bălan, a făcut patru şedinţe de recuperare cu Ionuţ Grigore. 

Maria Bălan: Acum văd şi eu ce înseamnă fizioterapia cu adevărat. Îmi punea electroşocuri, mă punea pe o scară din aceea, nu cred că trebuia să o fac , că nu trebuia să depun efort după cum văd. De fiecare dată i-am spus, domnul doctor, mă doare. Ştiţi ce mi-a zis? Că nu înţelege de ce mă doare. 

Pacienţii povestesc şi cum au fost scanaţi cu un aparat ciudat.

Maria Bălan: Un băţ, un fier pe care l-am ţinut în mână şi seaprindeau nişte beculeţe. Ceva de scanare.

Şapte persoane au depus până acum plângere împotriva medicului despre care au aflat de la televizor că nu e medic. Îşi vor banii înapoi şi vor să-l vadă pedepsit pe cel care i-ar fi pus pe drumuri fără rezultat. 

Maria Bălan: Chiar o să merg la poliţie. mai ales acum, după ce am văzut ce înseamnă fizioterapie şi ce făceam eu de fapt la acest Ionuţ Grigore...bătaie de joc! Pe el de fapt îl interesau banii şi nimic mai mult. 

Alţi pacienţi care au avut încredere în Ionuţ Grigore au anunţat şi ei că vor depune plângeri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Pacienţii medicului fals care se lăuda cu şapte specializări pe Internet, în pericol de moarte