Antena Meniu Search
x

Un pădurar a fost ucis de viespi, într-o pădure din Vaslui, unde tăia lemne cu drujba

Un pădurar a fost ucis de viespi, într-o pădure din Vaslui. Avea 47 de ani şi tăia lemne cu drujba, când a fost atacat de insecte.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.10.2019, 16:48

Aurel Stângaciu, Vaslui
Un pădurar a fost ucis de viespi, într-o pădure din Vaslui, unde tăia lemne cu drujba - Facebook

Un pădurar a fost ucis de viespi, într-o pădure din Vaslui. Avea 47 de ani şi tăia lemne cu drujba, când a fost atacat de insecte.

Un pădurar a murit sâmbătă după ce a fost înţepat de viespi, după cum au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

El a fost găsit în stare de inconştienţă, într-o pădure din Murgeni, la faţa locului fiind trimise două echipaje medicale.

'Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată, echipajele de la faţa locului declarând decesul', a precizat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, pădurarul avea 47 de ani şi o activitate de aproape 30 de ani la Ocolul silvic Epureni (angajat din anul 1990). El era în pădure şi tăia lemne cu drujba, dintr-o zonă din care se vinde material lemnos pentru populaţie.

Aurel a activat în cadrul Direcţiei Silvice Vaslui, Ocol Silvic Epureni, Districtul nr. 1 Banca, canton silvic Banca. Era tatăl a două fete, una de 22 de ani, cealaltă de 10 ani.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un pădurar a fost ucis de viespi, într-o pădure din Vaslui, unde tăia lemne cu drujba