Antena Meniu Search
x

Casă nouă ridicată de motociclişti pentru un bătrânul de 80 de ani. Bunicul Victor a trăit ani la rând în frig

Bunicul Victor şi-a trăit bătrâneţea într-o casă mică şi sărăcăcioasă. Motocicliştii din campania "Ajută Satul" l-au mutat în casă nouă.

Vezi și

Bunicul Victor şi-a trăit bătrâneţea într-o casă mică şi sărăcăcioasă. Povara anilor şi singurătatea l-au apasat pe umeri şi nu mai spera să primească vreo veste bună. Motocicliştii implicaţi în campania "Ajută Satul" i-au trecut pragul şi nu au venit doar să-l viziteze. L-au mutat şi în casă nouă.

Nea Victor are aproape 80 de ani şi este din satul hunedorean Plopi. A muncit o viaţă întreagă, însă... acum, la bătrâneţe, a ajuns să trăiască de pe-o zi pe alta. Este singur, bolnav şi nu are niciun venit. Iar până ieri, a locuit într-o casă mică şi dărăpănată, din chirpici, cu un pat din lemne, fără apă şi curent.

Impresionaţi de povestea lui, motocicliştii implicaţi în campania ,,Ajută Satul!'' i-au promis că-i vor face viaţa mai frumoasă. Şi-au adunat forţele şi... în gospodăria bătrânului a apărut o casă nouă. 

Bătrânul nu şi-a închipuit o secundă ce i se pregăteşte. Noua locuinţă are căldură şi nu va mai fi nevoit să doarmă pe un pat din lemn. 

În plus, bikerii au montat pe acoperişul casei şi panouri foto-voltaice pentru iluminat. De fericire, nea Victor nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. 

Motocicliştii cu suflet mare au schimbat, în mai puţin de o lună, destinele a doi bătrâni uitaţi de lume. În decembrie, au construit o casă şi pentru bunica Tamara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Casă nouă ridicată de motociclişti pentru un bătrânul de 80 de ani. Bunicul Victor a trăit ani la rând în frig