Antena Meniu Search
x

Panică în Iaşi! Un atac violent a trimis 18 elevi la spital

Elevii din Şcoala Gimnaziala "Veronica Micle" au trăit o experienţă de neuitat! 18 copii au fost atacaţi cu spray paralizant, într-o toaletă din clădire

Vezi și

Elevii din Şcoala Gimnaziala "Veronica Micle" au trăit o experienţă de neuitat! Zece copii au fost atacaţi cu spray paralizant, într-o toaletă din clădire

UPDATE 11:40 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vîjiac, oamenii legii au fost sesizaţi, miercuri dimineaţă, de un profesor de la Şcoala gimnazială "Veronica Micle" din cartierul ieşean Bucium, că un elev în vârstă de 14 ani a pulverizat spray lacrimogen într-o toaletă a unităţii de învăţământ.

"Ne-am deplasat împreună cu un echipaj medical, fiind scoşi toţi elevii din toaleta şcolii. Vom continua verificările, elevul de 14 ani a declarat că a găsit sprayul pe stradă, în urmă cu câteva zile, şi voia să vadă ce efecte are", a declarat Anca Vîjiac.

În urma incidentului, 18 elevi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital, medicii spunând că aceştia au iritaţii de la gazul toxic din spray şi cel mai probabil nu vor necesita internare.

"Un elev de-al nostru, care este repetent şi acum se află în clasa a cincea, cunoscut cu tulburări de comportament, în pauză, s-a dus la toaletă şi a împrăştiat conţinutul tubului în sala de baie. La acest moment, nu pot să vă spun dacă doar zece copii au avut de suferit sau mai mulţi. Cert este că profesorul de serviciu a chemat imediat ambulanţa şi poliţia. Întreaga zonă a fost evacuată, iar viaţa elevilor nu este pusă în pericol. A fost deja informat Inspectoratul în legătură cu incidentul", a declarat prof. Carlagiu Gheorghe, directorul instituţiei de învăţământ, pentru Bună Ziua Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Panică în Iaşi! Un atac violent a trimis 18 elevi la spital