Antena Meniu Search
x

Papa Francisc i-a mustrat pe credincioșii din Mexic

Moment neobişnuit în timpul unei întâlniri dintre Papa Francisc şi un grup de credincioşi din Mexic.Suveranul Pontif şi-a pierdut seninătatea caracteristică şi i-a mustrat pe oamenii care se înghesuiau ca să îl atingă şi să îl sărute

Vezi și

 Moment neobişnuit în timpul unei întâlniri dintre Papa Francisc şi un grup de credincioşi din Mexic.Suveranul Pontif şi-a pierdut seninătatea caracteristică şi i-a mustrat pe oamenii care se înghesuiau ca să îl atingă şi să îl sărute.

Imaginile filmate în timpul vizitei papale din oraşul mexican Morella vorbesc de la sine. Suveranul Pontif e vizibil încruntat după ce credincioşii au tras de el până l-au făcut să îşi piardă echilibrul. Până şi agenţii de securitate au fost surprinşi când l-au văzut pe Francisc la un pas să cadă. Incidentul l-a supărat pe Papă pentru că el la rândul lui l-a lovit, fără să vrea, pe un infirm aflat în primul rând. După ce s-a repus pe picioare, Francisc l-a sărutat pe frunte pe omul aflat în scaun cu rotile.

Papa a sosit în Mexic pe 12 februarie, pentru o vizită de şase zile. Ieri seara, când se întorcea la sediul nunţiaturii apostolice din Mexico City, a coborât din maşină pentru a-i binecuvânta pe cei care îl aşteptau în faţa clădirii.

Ultimul oraş pe care Papa Francisc îl va vizita în Mexic va fi Ciudad de Juarez, aflat la graniţa su Statele Unite. De acolo, Suveranul Pontif va pleca direct la Vatican.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Papa Francisc i-a mustrat pe credincioșii din Mexic