Antena Meniu Search
x

Părul ne poate oferi detalii importante despre starea noastră de sănătate (Video)

Astăzi aflăm de la specialistul Adi Perjovschi că părul nostru are nevoie de mai mult decât tuns, vopsit şi îmblânzirea firelor rebele. Tot părul ne spune extrem de multe şi despre sănătatea noastră. De pildă, ştiaţi că un păr extrem de uscat poate indica o lipsă în dieta noastră? Faptul că din ea lipsesc acizii graşi Omega 3? Experţii sunt cei care cunosc secretele. Am intrat şi noi din nou într-unul dintre saloanele din Capitală şi am asistat la o transformare de la A la Z.

de Redactia Observator

la 19.10.2020, 13:29

Vezi și

Adrian Perjovschi, hairstylist: Hei, bine ne-am regăsit. Dacă eşti în căutarea unei schimbări de look, haide să îţi arăt astăzi o nouă transformare de stil. 

Roxana Popescu, însoţitoare de bord: Sunt Roxana Popescu, am 30 de ani şi sunt însoţitoare de bord. 

Sorin Papacioc, hairstylist: Văd la tine destul de multe culori, care e planul, cam ce ţi ai dori? 

Roxana Popescu, însoțitoare de bord: De-a lungul timpului, părul meu a suferit destule transformări, dar se pare că nu am ajuns la o nuanţă ceva care să mi se potrivească.

Sorin Papacioc, hairstylist: Eu te-aş vedea un pic mai blondă, în schimb zona de rădăcină, tenul tău e un pic măsliniu şi aş face o culoare cât mai naturală, aproape de culoarea ta. Aş pleca dintr-o culoare naturală. La tunsoare, ce te gândeşti? Cam cât mă laşi să tund, să iau mai mult mai puţin? 

Roxana Popescu, însoțitoare de bord: Absolut, n-am niciun fel de problemă. 

Sorin Papacioc, hairstylist: Deci pot să tund, să-ţi fac o tunsoare şic, exact cum ţi s-ar potrivi. 

Sorin Papacioc, hairstylist: Astăzi a trebuit să decolorez partea de top a Roxanei, asta pentru că am avut destule culori şi mi-am dorit să fac un blending cât mai uniform şi să arate cât mai curat. Am vrut o combinaţie de închis/ deschis, cât mai contrastantă, plăcută ochiului şi m-am raportat la o tunsoare bob până la nivelul maxilarului. 

Lucy Faur, fashion stylist: Roxana are un stil vestimentar versatil, se adaptează la ocazia pentru care se îmbracă în fiecare zi, dar spune despre ea că iubeşte tot ceea ce este comod, dar cu o tuşă de spectaculos întotdeauna.

Mada Petcu, make up artist: Culorile pe care le-am folosit pe pleoapa mobilă sunt nuanţe reci, nuanţe care se regăsesc şi în nuanţa de păr făcută de colegii mei şi, de asemenea, în ţinuta pe care o poartă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Părul ne poate oferi detalii importante despre starea noastră de sănătate (Video)