Antena Meniu Search
x

Video Parada modei pe uliţele satului, în Sibiu. Feeric Fashion Week a celebrat simplitatea într-o ediţie atipică

Prezentări de modă nu vezi doar la Paris sau la New York. Se întâmplă şi la Apoldu de Jos. Fotomodelele au defilat, ieri, pe uliţele satului sibian în cadrul unei prezentări inedite. Tema a fost simplitatea şi revenirea la natură. Iar localnicii nu s-au lăsat mai prejos şi au ieşit şi ei la înaintare în costume populare.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 09:57

Vezi și

Pentru o zi, oamenii din Apoldu de Jos s-au simţit ca la Paris sau New York. Uliţele satului s-au transformat în podium de modă. Iar modelele care le-au încântat privirile au fost răsplătite cu aplauze. 

A fost prima zi a Feeric Fashion Week. La această ediţie tema este simplitatea şi reîntoarcerea la natură. Un motiv pentru care a fost ales şi satul sibian pentru prima zi a defilărilor. Gazdele nu s-au lăsat până nu au prezentat şi costumele tradiţionale româneşti.

Festivalul de modă i-a binedispus pe localnici. Mulţi dintre ei nu au avut până acum ocazia să asiste la astfel de evenimente. Toate creaţiile sunt româneşti şi pot fi cumpărate de doritori. 

Anul acesta, organizatorii Feeric Fashion Week s-au alăturat unui demers internaţional din lumea modei şi au anunţat că la nici o prezentare nu vor fi prezentate ţinute realizate din blană naturală. "Este prima campanie de acest gen din România şi ne bucurăm că ne aflăm aici, în settingul ăsta extraodrdinar", a transmis Andreea Rosetti, preşedintele ONG-ului Animal Life.  Evenimente similare vor fi organizate şi în alte localităţi din Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Parada modei pe uliţele satului, în Sibiu. Feeric Fashion Week a celebrat simplitatea într-o ediţie atipică