Antena Meniu Search
x

Un destin frânt prea devreme! Paralizată de un șofer adolescent

O copilă a paralizat, după ce şi-a lăsat viaţa pe mâinile unui şofer de doar 16 ani. Andreea nu îşi mai poate mişca nici măcar un muşchi, de la gât în jos

Vezi și

O copilă a paralizat, după ce şi-a lăsat viaţa pe mâinile unui şofer de doar 16 ani. Andreea nu îşi mai poate mişca nici măcar un muşchi, de la gât în jos

Andreea are 13 ani. E un suflet de copil, prizonier într-un corp îngheţat mereu în aceeaşi poziţie. Are o mână bandajată şi multe răni pe trup. E paralizată de la gât în jos, dar simte durerile. Chinul e copleşitor.

Undeva, lângă patul de spital, e o Biblie. În jurul Andreei, stau mereu părinţii. Îşi şterg lacrimile şi o mângâie. Fata lor era sănătoasă, frumoasă, plină de viaţă. Se plimba prin parc. Îşi punea mâinile în şold şi privea hotărâtă spre viitor. Un liceu, o facultate, o viaţă împlinită. Dar a urcat în maşina unui şofer de doar 16 ani. Şi totul s-a năruit.

27 martie, o dată pe care tatăl o repetă la nesfârşit. Andreea a urcat la bordul unei maşini deloc puternice. Adolescentul de la volan a încercat să impresioneze. A pierdut controlul şi a intrat direct într-o dubă parcată.

Maşina copiilor s-a răsturnat. Viaţa Andreei a fost dată peste cap. Băiatul de la volan nu a păţit nimic. Chiar dacă are doar 16 ani, legea îi permite să conducă maşini nu mai grele de 550 de kilograme. Avea carnet de conducere pentru subcategoria B1.

În Româia, 300 de tineri care mai au de aşteptat până la majorat sunt deja şoferi. Andreea e prima lor victimă. Ar putea învăţa să meagă din nou, tocmai într-o clinică de recuperare în Germania. Pentru asta, părinţii au nevoie de zeci de mii de euro. Copila lor se poate ridica din pat, dar are nevoie de sprijin din partea noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Un destin frânt prea devreme! Paralizată de un șofer adolescent