Antena Meniu Search
x

Parastas cu fanfară pentru regele Florin Cioabă

Slujbă mare în cimitirul din Sibiu. Daniel Cioabă i-a organizat tatălui său un parastas ortodox, cu fanfară şi cu Mitropolitul Ardealului! Asta chiar dacă regele Florin Cioabă a fost penticostal

Vezi și

Slujbă mare în cimitirul din Sibiu. Daniel Cioabă i-a organizat tatălui său un parastas ortodox, cu fanfară şi cu Mitropolitul Ardealului! Asta chiar dacă regele Florin Cioabă a fost penticostal.

Un astfel de eveniment e musai să fie pozat şi filmat. Aşa că soţia şi fiica lui Daniel Cioabă, regele romilor din România, trec la fapte. În timp ce Mitropolitul Ardealului slujeşte mormântul lui Florin Cioabă, ele fac poze cu smarphone-uri de ultimă generaţie.

Aproape o sută de oameni s-au adunat în cimitirul din Sibiu, la parastasul de un an al fostului rege al romilor, Florin Cioabă. Familia, rudele şi prietenii lui Florin Cioabă au îmbrăcat cavoul din granit roşu, în valoare de 15 mii de euro, în buchete şi coroane de flori. Soţia fostului rege al romilor a venit la mormânt cu un braţ de gladiole.

Fiul cel mare, Dorin, regele internaţional al romilor, n-a ajuns, însă. N-a fost nicio clipă de acord cu parastasul ortodox. Pentru că Florin Cioabă a fost penticostal.

După slujbă, rudele lui Florin Cioabă s-au retras la un restaurant de cinci stele din oraş. Şi nici acolo n-au lăsat smarphonurile din mână. Daniel Cioabă a citit rugăciunea dinainte de masă. de pe telefon.

O masă cu brânză, carne şi ouă. Chiar dacă ortodocşii sunt în Postul Sfintei Mării.Dorin va organiza şi el un mic eveniment în centrul Sibiului, chiar pe 18 august, ziua în care a murit tatăl lui. Dar sub forma unei expoziţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Parastas cu fanfară pentru regele Florin Cioabă