Antena Meniu Search
x

O angajată a STS e cercetată penal, după crima de la metrou. Apelul primei victime nu a ajuns niciodată la poliţie

Apelul primei victime ale criminalei de la metrou nu a ajuns niciodată la poliţie. În urmă cu scurt timp, Parchetul Militar a deschis un dosar penal.

Vezi și

Apelul primei victime ale criminalei de la metrou nu a ajuns niciodată la poliţie. În urmă cu scurt timp, Parchetul Militar a deschis un dosar penal. Vizată este angajata STS care nu a redirecţionat apelul ce anunţa tentativa de omor către poliţie!

Nicu Dragoş, director general, Direcţia Generală de Poliţie a Capitalei: "Dispeceratul poliţiei Capitalei, în tot acest interval orar, nu a primit niciun apel 112, prin care să ni se sesizeze aspectele de la tentativa de omor! Între orele 17:45-18, persoana vătămată este preluată la audiere. Acum, când stăm la rece şi ne gândim, putem să spunem că dacă erau trei poliţişti la grupa operativă am fi aflat din primul moment că vorbeam de o tentativă de omor. În realitate, acel poliţist şi-a făcut treaba exact conform procedurilor. Putea să fie vorba de la o agresiune până la o tentativă de omor. Nu am avut certitudinea din primul moment că este o tentativă de omor." 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O angajată a STS e cercetată penal, după crima de la metrou. Apelul primei victime nu a ajuns niciodată la poliţie