Antena Meniu Search
x

Parcurile, destinaţia preferată de români pentru a doua zi de Paște

După ce au ciocnit ouă şi au cam sărit calul cu friptura de miel, românii şi-au dat seama că nu sunt pe drumul cel bun. Aşa că azi s-au ridicat de la masă. Au ieşit cu familia la plimbare în parc sau cu prietenii la terasă. Mai ales că şi ploile au încetat, în sfârşit.

Vezi și

 Parcurile au fost destinaţia preferată de români pentru o zi liberă petrecută în aer liber. Părinţi cu copii, bunici cu nepoţi, biciclişti sau sportivi şi-au dat toţi întâlnire în Herăstrău.

Centrul vechi este dovada că românii iubesc să petreacă sfârşitul vacanţei de Paşte în faţa unei ceşti de cafea, pe terasă, la soare. După o masă de Paşte îmbelşugată şi poate câteva excese culinare, terasele şi restaurantele au servit pe bandă rulantă preparate uşoare.

Fie că au ales să iasă în parc ca să mai ardă din caloriile acumulate în ultimele zile sau pur şi simplu au vrut să petreacă o după-amiază liniştită alături de prieteni, un lucru este clar. Vremea bună îi scoate pe români din casă. Oamenii s-au bucurat de soare şi de ultima zi liberă înainte să ce întoarcă la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Parcurile, destinaţia preferată de români pentru a doua zi de Paște