Antena Meniu Search
x

Parfumurile cu feromoni, ultima gaselnita a negustorilor de iluzii

Pe vremuri, doamnele cochete foloseau sticluta cu saruri, cand lesinau. Acum, domnii folosesc sticluta cu feromoni. Nu lesina ei, lesina doamnele cand ii miros. Teoretic.

Vezi și

Practic, parfumurile cu feromoni sunt ultima gaselnita a negustorilor de iluzii. Reporterii Observatorului au testat un astfel de parfum. Feromonii n-au scos nici o domnisoara din minti.

Sticluta cu feromoni se poarta discret in buzunarul de la piept. Cand vedeti o domnisoara draguta, pe care vreti s-o cuceriti, folositi cativa stopi din sticluta. Domnisoarele vor fi doborate si vor cadea la picioarele domnului ca niste muste. Acesta este un vis. Iar visele se apropie de realitate cand dau crezare unui negustor care promite secretul seductei absolute.

Nimeni pare sa nu creada in astfel de parfumuri, dar multi sunt cei care dau banii pe ele. De la 60 pana la 300 de lei scot din buzunar naivii, pentru o singura sticluta cu elixir al dragostei.

“Rolul feromonilor la oameni este in curs de identificare. Sunt identificati in special la insecte, la reptile, la mamifere, in curs de identificare la om datorita conditiilor mai grele de studiat”, explica medicul endocrinolog Rodica Petris.

Cu alte cuvinte, licorile erogene sunt mai degraba apa de ploaie si nu esente care te fac mai atragator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Parfumurile cu feromoni, ultima gaselnita a negustorilor de iluzii