Părinții cer menținerea antrenoarelor de la CSM, după accidentarea unei fetițe

Publicat: 26.08.2014, 16:06.
Actualizat: 26.08.2014, 16:28

Situaţie stranie în Sibiu. După ce o fetiţă de zece ani a căzut de pe o trambulină în timpul antrenamentului de înot, iar antrenoarele au fost anunţate că li se va desface contractul de muncă, mai mulţi părinţi au semnat o petiţie în favoarea celor două femei.

Situaţie stranie în Sibiu. După ce o fetiţă de zece ani a căzut de pe o trambulină în timpul antrenamentului de înot, iar antrenoarele au fost anunţate că li se va desface contractul de muncă. mai mulţi părinţi au semnat o petiţie în favoarea celor două femei.

Oamenii scot în evidenţă devotamentul cu care le-au învăţat copiii să înoate, dar şi performanţele înregistrate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.