Antena Meniu Search
x

Să învăţăm să postim şi să postăm cu Părintele Francisc Doboş

Este Vinerea Mare pentru 1,3 miliarde de catolici din întreaga lume. Este momentul potrivit să fim mai cumpătaţi, inclusiv când postăm ceva pe site-urile de socializare.

De Redactia Observator la 19.04.2019, 16:24
Vezi și

Este Vinerea Mare pentru 1,3 miliarde de catolici din întreaga lume. Este momentul potrivit să fim mai cumpătaţi, inclusiv când postăm ceva pe site-urile de socializare.

Spre această direcţie, a cumpătării, ne îndreaptă şi Părintele Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, care este de părere că "totul vorbeşte despre noi".

Părintele Francisc Doboş, purtător de cuvânt Arhiepiscopia Romano-Catolică: Să ştiţi că totul vorbeşte despre noi. Chiar şi atunci când noi comunicăm rău. Sau chiar şi atunci când nu ştim să comunicăm. Sau când  prin comunicarea noastră facem mai mult rău decât bine

Părintele consideră că "această comunicare a noastră trebuie să îmbrăţişeze, să facă loc, să ajute tocmai în a favoriza şi a transmite gesturi de umanitate". 

Părintele consideră că avem nevoie de "o tandreţe care nu este neapărat doar pentru cei din familie sau din cercul strâns, al prietenilor, ci acea bunăvoinţă care poate fi universală faţă de orice cetăţean al acestei ţări, faţă de orice credincios din altă confesiune decât a mea, proprie, pentru a face această lume mai umană. Asta ne dorim, să învăţăm să postăm şi să postim".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Să învăţăm să postim şi să postăm cu Părintele Francisc Doboş

Breaking News

Cancelarul Austriei spune un "NU" hotărât intrării României în Schengen: "Calendar pentru primăvara...

Cancelarul Austriei spune un "NU" hotărât intrării României în Schengen: "Calendar pentru primăvara următoare"