Antena Meniu Search
x

Parintii baietelului care a murit dupa ce a fost plimbat intre spitale cer ca medicii care l-au tratat pe micut sa fie trasi la raspundere

Parintii baietelului care a murit dupa ce a fost plimbat intre spitale cer ca medicii care l-au tratat pe micut sa fie trasi la raspundere. Spun ca doctorii au facut experimente pe copilul lor si ca nu au putut sa-i puna un diagnostic.

Vezi și

“Nu trebuie sa treaca si alti parinti prin ce trecem noi. Sa aduca copilul bolnav si sa-l ia mort”, sustine Liliana Duta, mama copilului.

Oficial, de ce un copil de nici doi ani a murit dupa ce a fost plimbat intre spitale va stabili Institutul de Medicina Legala. Acolo, spun parintii, le e speranta. Vor macar sa stie de ce copilul lor n-a mai avut zile. Pana acum nu au primit nicio explicatie din partea medicilor. Stiu doar ca doctorii nu au putut sa-i puna un diagnostic si ca i-au trimis de la un spital, la altul.

Parintii spun ca medicii i-au asigurat ca baiatul lor se va face bine. Asa ca, vestea ca inima lui s-a oprit, dupa al doilea atac cardio-respirator, i-a socat. “Nu ne aduce baiatul inapoi dar nu pot sa las sa stiu ca cineva l-a omorat si sa scape nevinovat. Nu l-au tratat cu diagnosticul care ar fi trebuit. Si-a dat fiecare cu parerea”, explica tatal micutului.

Parintii au depus o plangere la politie impotriva medicului care s-a ingrijit de micut. Il acuza de malpraxis. Doctorul, din Bucuresti, le-a spus reporterilor Observator, ca nu are nicio vina. Ca starea copilului era grava, in momentul in care a ajuns in Bucuresti. Recunoaste, in schimb, ca nu stie care e cauza decesului.

Deocamdata, nici reprezentantii spitalului din Targoviste, nici ai spitalului din Bucuresti nu vor sa comenteze oficial acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Parintii baietelului care a murit dupa ce a fost plimbat intre spitale cer ca medicii care l-au tratat pe micut sa fie trasi la raspundere