Antena Meniu Search
x

Părinţii bebeluşilor ucişi de bacteria misterioasă din Argeş îşi înmormântează copiii fără să ştie ce i-a îmbolnăvit

Nicio explicaţie, niciun răspuns, niciun vinovat. Sunt trei săptămâni de spaimă, sub ameninţarea bacteriei ucigaşe. Şi trei fetiţe răpuse - Diana a murit prima. Andreea a fost înmormântată azi, iar Maria mâine. Părinţii ei îi acuză pe medicii din Argeş de nepăsare. Sunt convinşi că fiica lor era acum în viaţă, dacă era transferată din timp la Bucureşti.

Vezi și

 Nicio explicaţie, niciun răspuns, niciun vinovat. Sunt trei săptămâni de spaimă, sub ameninţarea bacteriei ucigaşe. Şi trei fetiţe răpuse - Diana a murit prima.

Andreea a fost înmormântată azi, iar Maria mâine. Părinţii ei îi acuză pe medicii din Argeş de nepăsare. Sunt convinşi că fiica lor era acum în viaţă, dacă era transferată din timp la Bucureşti. Şi vor să dea statul în judecată. Autorităţile spun că şansele să descopere sursa contaminării scad de la o zi la alta.

Părinţii Mariei sunt convinşi că fiica lor putea fi salvată, dacă medicii din Piteşti nu întârziau transferul, spre Bucureşti. O asistentă chiar le-ar fi reproşat că se grăbesc. Epidemia de e.Coli izbucnise de câteva zile.

Situaţia avea să devină critică, atât de rapid, încât i-a surprins şi pe medici.

În timp ce mamele îşi îngroapă copiii, autorităţile se zbat să afle sursa, sau sursele, contaminării. Misterul se adânceşte, spre "frustrarea" ministrului Sănătăţii.

La Marie Curie mai sunt internaţi şapte copii, diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic. Trei dintre ei sunt la terapie intensivă. O fetiţă, Ana Maria, dă semne că şi-a revenit. 

În ziua în care Centrul European de Control al Bolilor a trimis o echipă de specialişti la Marie Curie, din spital a plecat un expert spre Piteşti.

Procurorii au deschis deja un dosar penal pentru omor din culpă, încă de la prima victimă a bacteriei ucigaşe.

Rămasă fără singurul ei copil, mama Mariei aproape imploră autorităţile să-şi facă treaba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Părinţii bebeluşilor ucişi de bacteria misterioasă din Argeş îşi înmormântează copiii fără să ştie ce i-a îmbolnăvit