Antena Meniu Search
x

Parlamentarii apelează la o terapie inedită ca să învingă oboseala

Parlamentarii luptă cu oboseala şi somnul. Unii chiar dau bani grei pentru asta. Terapia cu ozon antitres este ultima modă printre aleşi. Cei care apelează la astfel de tratamente merg şi de trei ori pe săptămână la clinici specializate unde-şi fac transfuzii de sânge

Vezi și

 Parlamentarii luptă cu oboseala şi somnul. Unii chiar dau bani grei pentru asta. Terapia cu ozon antitres este ultima modă printre aleşi. Cei care apelează la astfel de tratamente merg şi de trei ori pe săptămână la clinici specializate unde-şi fac transfuzii de sânge. Cine se teme de ace, alege sauna cu ozon.

Meseria de parlamentar este stresantă. Iar asta se vede în şedinţele de plen în care aleşii încearcă să învingă plictiseala cu tableta sau telefonul. Uneori mai cad pradă somnului şi aţipesc. Unii au găsit însă un antidot pentru oboseală.

Dacă majoritatea oamenilor aleg ca după o zi lungă şi obositoare să se relaxeze cu o plimbare scurtă în parc, unii dintre senatori şi deputaţi apelează la o metodă inedită şi scumpă, terapia cu ozon.

Pentru că metoda este folosită frecvent de sportivii de performanţă, senatorul Ilie Năstase este printre primii parlamentari care au apelat la ea. Şi tot el, i-a sfătuit şi pe colegii de la PSD, Rodica Nassar şi Iulian Iancu, susţin surse parlamentare.

Terapia constă în ozonificarea sângelui recoltat care este apoi reintrodus în organism. Cei care se tem de ace, au alternativa saunei cu ozon.

Ca să se revigoreze cu ozon, aleşii plătesc în jur de 50 de euro pe o şedinţă, adică peste 500 de euro pe lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Parlamentarii apelează la o terapie inedită ca să învingă oboseala