Antena Meniu Search
x

Parlamentul României, dorit şi de producătorii de telenovele. Se vor filma filma secvenţe din "Regina Sudului" pe holurile Casei Poporului

Producătorii unui serial americano-spaniol au obţinut un prim acord să filmeze secvenţe din noul sezon din "Regina Sudului" pe holurile Casei Poporului.

Vezi și

Se vor derula scene de telenovelă în Parlamentul României. Producătorii unui serial americano-spaniol au obţinut un prim acord să filmeze secvenţe din noul sezon din "Regina Sudului" pe holurile Casei Poporului. Clădirea a fost aleasă pentru că aminteşte de Kremlin, unde ar trebui să aibă loc actiunea. În timp ce unii deputaţi sunt dezamăgiţi de idee, alţii sunt deja fermecaţi de protagonistă.

Regina sudului vine în Parlamentul României. Realizatorii uneia dintre cele mai de succes telenovele sud-americane de la ora actuală au primit permisiunea de a filma în Casa Poporului. La jumătatea lunii viitoare, protagonista Kate del Castillo va încânta privirile deputaţilor.

Nicolae Bacalbaşa, deputat: "Sunt nişte picioare nemaipomenite, din păcate cam târziu pentru mine."

Telenovela spune povestea Teresei Mendoza, o traficantă de droguri din Mexic, a cărei reţea acaparează sudul Spaniei. În următorul sezon, drumurile o poartă şi la Kremlin. Pentru aceste scene a fost ales Palatul Parlamentului.

Gabriel Andronache, deputat: "Mi se pare puţin deplasată o astfel de decizie, dacă a fost luată. Deplasată în sensul că nu are legătură cu ceea ce se întâmplă în această clădire, la ora aceasta."

Acordul pentru filmări în Parlament a fost dat de principiu, însă există posibilitatea de a se renunţa la contract după o analiză mai detaliată a scenariului. Mai ales că unii deputaţi nu au înţeles despre ce e vorba.

Petru Movilă: "Solicitarea a fost fundamentată, argumentată, pe faptul că firma respectivă face un documentar despre clădiri istorice."

Ideea de a se filma o telenovelă în Parlament a căpătat, însă, susţinători.

Nicolae Bacalbaşa, deputat: "Cu cât o vom utiliza mai suplu şi nu vom intra în rigiditatea prostului solemn, cu atât e mai bine pentru toată lumea."

Pe lângă Palatul Parlamentului, producătorii vor mai filma la Palatul Snagov, la Casa Oamenilor de Ştiinţă şi la Baza 90 Otopeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Parlamentul României, dorit şi de producătorii de telenovele. Se vor filma filma secvenţe din "Regina Sudului" pe holurile Casei Poporului