Antena Meniu Search
x

Partajul, metoda prin care multi romani au fentat timbrul de mediu

Partajul e calea spre o masina mai ieftina! Mai exact e metoda prin care multi romani au fentat timbrul de mediu. Dupa ce statul si-a dat seama ca ii scapa bani buni printre degete a emis o ordonanta prin care, chiar daca o masina se dobandeste la partaj, trebuie sa plateaca timbrul de mediu

Vezi și

Decat sa se lege la cap, mai nou, notarii prefera sa ignore cererile de partaj voluntar ale ceror care vor sa ioi inscrie maoinile fara plata taxei de prima inmatriculare. In urma nu cu mult timp, romanii isteti faceau coada la birourile notariale.

Pentru o masina care valoraeza sase mii de euro si pentru care taxa de inmatriculare ar fi ajuns la peste doua mii de euro, la notar, proprietarul ar fi platit de treisprezece ori mai putini bani.

Chiar daca ordonanta de modificare a fost publicata in Monitorul Oficial, legea nu poate intra in vigoare pana nu este si ea republicata in acelasi Monitor, cu toate modificarile aduse si o noua numerotare a articolelelor de lege. Pana atunci, notarii prefera sa astepte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Partajul, metoda prin care multi romani au fentat timbrul de mediu