Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pârtiile de la Rânca, pline de turiști după ce administratorii au reuşit să aşeze un strat numai bun de zăpadă artificială

Avem temperaturi de primăvară, dar în staţiunea situată la cea mai mare altitudine din România, distracţia a fost în toi zilele acestea. Pârtiile de la Rânca au fost pline, pentru că administratorii au reuşit să aşeze un strat numai bun de zăpadă artificială. Turiştii nu se grăbesc să plece, mai ales că vacanţa copiilor se termină abia luni. 

de Diana Speretoiu

la 03.01.2023 , 20:55

Este zarvă mare pe pârtia din centrul staţiunii Rânca, din Gorj. La 1.700 de metri altitudine - de la mic la mare - turiştii care şi-au prelungit vacanţa, dar şi cei care abia s-au cazat se bucură de zile cu soare.

Patricia este în clasa a opta şi a venit din Bucureşti. Până se întoarce acasă, şi-a propus să profite din plin de zilele de vacanţă.

Patricia: A fost greu la început, dar acum e ok. Mai cad. Mă aşteptam să fie mai multă zăpadă, dar măcar e zăpadă artificială aici.

Vezi și

Şi adulţii s-au simţit bine la Rânca. Iar primele lecţii de schi s-au dovedit distractive pentru cei care şi-au făcut curaj să încerce experienţa. 

Pe acelaşi subiect

80% din cabanele din staţiunea Rânca sunt ocupate

În total, 4.500 de turişti sunt acum la Rânca.

Constantin Pănescu, cabanier: Rânca e o zonă a familiilor cu copii datorită şi pârtiilor mediu şi începători. Şi-au prelungit vacanţa până pe 8, o parte din ei. O parte au venit conform rezervărilor.

Vestea bună este că, până la sfârşitul săptămânii, meteorologii au anunţat ninsori în zonele montane.

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Pârtiile de la Rânca, pline de turiști după ce administratorii au reuşit să aşeze un strat numai bun de zăpadă artificială