Antena Meniu Search
x

Pasagerul unui Audi a murit nevinovat, la Botoşani, după ce şoferul a lovit remorca unei maşini (Video)

Un tânăr de 27 de ani, pasager într-un autoturism Audi, a murit după ce şoferul maşinii a lovit remorca unei maşini care ieşea cu spatele dintr-o curte, la Dealu Mare, Botoşani.

Un tânăr de 27 de ani, pasager într-un autoturism Audi, a murit după ce şoferul maşinii a lovit remorca unei maşini care ieşea cu spatele dintr-o curte, la Dealu Mare, Botoşani.

El a rămas încarcerat în maşină, cu picioarele blocate sub bord, după impact.

Tânărul a fost scos de pompieri, însă era în stare critică. Ulterior, el a decedat la spital. Şoferul maşinii a scăpat cu viaţă, cu răni minore.

Impactul a fost violent, autoturismul Audi fiind aruncat într-un parapet, iar de acolo a ricoșat în cealaltă parte a șoselei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Din primele cercetări rezultă că un autoturism marca Audi, cu volan pe dreapta, care circula din direcția Botoșani către Dorohoi, a lovit o mașină cu platformă, care ieșea dintr-o curte. În urma impactului, autoturismul a lovit un parapet ricoșând în altul, de pe partea dreaptă a drumului", informează şi poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Pasagerul unui Audi a murit nevinovat, la Botoşani, după ce şoferul a lovit remorca unei maşini (Video)