Pasca şi torturile pe care le vor pune pe masă de Paşte, comandate încă de acum
Mai sunt şi afaceri care încă merg în perioada asta. Deşi cofetăriile au lacăte pe uşi, laboratoarele lucrează la foc continuu. Iar maeştrii cofetari reuşesc să îi satisfacă chiar şi cei mai pretenţioşi clienţi. Iar comenzile s-au mutat acum online.
Mai sunt şi afaceri care încă merg în perioada asta. Deşi cofetăriile au lacăte pe uşi, laboratoarele lucrează la foc continuu. Iar maeştrii cofetari reuşesc să îi satisfacă chiar şi cei mai pretenţioşi clienţi. Iar comenzile s-au mutat acum online.
Pentru proprietarii de cofetării pandemia înseamnă foarte multă muncă. Deşi clienţii nu le mai trec pragul, comenzile curg în mediul online.
În laboratoare maeştrii cofetari nu au nici o clipă liberă, oamenii stau acasă şi vor - cum e de aşteptat - să se îndulcească-. Şi cum dulcele aduce un zâmbet pe chipul oricui. Cofetarii nu i-au uitat pe eroii în alb, cei care luptă zilnic cu inamicul invizibil.
Cum era de aşteptat iubitorii dulciurilor nu fac rabat când vine vorba de calitatea si designul desertului. Prevăzători mulţi români au început deja să comande pasca şi tortul pentru Paşte.
Cu toate că românii sunt mari amatori de dulciuri, sunt şi cofetării care au închis definitiv porţile.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰