Meniu
Search
x

Pasca şi torturile pe care le vor pune pe masă de Paşte, comandate încă de acum

Mai sunt şi afaceri care încă merg în perioada asta. Deşi cofetăriile au lacăte pe uşi, laboratoarele lucrează la foc continuu. Iar maeştrii cofetari reuşesc să îi satisfacă chiar şi cei mai pretenţioşi clienţi. Iar comenzile s-au mutat acum online.

De Redactia Observator la 31.03.2020, 17:21
Vezi și

Mai sunt şi afaceri care încă merg în perioada asta. Deşi cofetăriile au lacăte pe uşi, laboratoarele lucrează la foc continuu. Iar maeştrii cofetari reuşesc să îi satisfacă chiar şi cei mai pretenţioşi clienţi. Iar comenzile s-au mutat acum online. 

Pentru proprietarii de cofetării pandemia înseamnă foarte multă muncă. Deşi clienţii nu le mai trec pragul, comenzile curg în mediul online.

Veronica Zlataru - pastry chef: Avem cofetăria într-o comunitate destul de mică şi clienţilor le placea să vină, să stăm la poveşti, să ne cunoaştem, acum însă livrăm, livrăm la domiciliu. Clienţii noştri oricum erau obişnuiti cu plata cu cardul, acum au posibilitatea să facă transfer bancar aşa că ne-am adaptat noilor condiţii şi oferim transportul gratuit în zona noastră şi multumim clienţilor pentru susţinerea de care am avut parte în perioada asta,pentru că noua ne-au crescut practic comenzile pentru livrarea la domiciliu. Nu putem să menţinem toţi angajaţii,acesta este adevărul şi trebuie să tăiem radical din cheltuieli.

În laboratoare maeştrii cofetari nu au nici o clipă liberă, oamenii stau acasă şi vor - cum e de aşteptat - să se îndulcească-. Şi cum dulcele aduce un zâmbet pe chipul oricui. Cofetarii nu i-au uitat pe eroii în alb, cei care luptă zilnic cu inamicul invizibil. 

Daciana Sârbu: Este o perioadă în care cu toţii trebuie să ne gândim la asta mai mult decât oricând. Noi, în ultimele 2 săptămâni, am făcut pachete cu dulciuri şi am livrat la spitale şi vom face acest lucru încontinuare

Cum era de aşteptat iubitorii dulciurilor nu fac rabat când vine vorba de calitatea si designul desertului. Prevăzători mulţi români au început deja să comande pasca şi tortul pentru Paşte.

Marilena Adam: Ca şi vânzări au scazut pot sa spun 80 la sută din producţie, întradevar facem şi livrări la domiciliu dar pot să vă spun ca noi familia ne deplasăm şi ducem la locaţie pentru că ne luam toate măsurile de respectare a igienii.

Cu toate că românii sunt mari amatori de dulciuri, sunt şi cofetării care au închis definitiv porţile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Pasca şi torturile pe care le vor pune pe masă de Paşte, comandate încă de acum

Breaking News

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe...

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe Frontul de Est, atacă ruşii retraşi la Kreminna