Antena Meniu Search
x

Pasionații de sporturi nautice şi-au dat întâlnire pe lacul Siutghiol

A fost spectacol la malul mării. Experţii în sporturi nautice au făcut demonstraţii de virtuozitate pe apă pentru a-i convinge pe amatori să încerce şi ei marea cu degetul.

de Redactia Observator

la 20.07.2020, 12:09

Vezi și
  • Experţii au făcut demonstraţii de măiestrie.
  • Închirierea unei ambarcaţiuni costă între 50 şi 300 de euro.

Începătorii absoluţi s-au amestecat cu împătimiţii pentru care sporturile nautice nu mai au niciun secret. A fost ziua demonstraţiilor, ieri, pe lacul Siutghiol.

Localnică: A fost foarte frumoasă plimbarea, sunt de aici din Constanța și sunt obișnuită cu astfel de plimbări și sunt fană, aş puteam să spun

Turistă: A fost o experiență super tare, e o zi minunată și pe lac e cea mai bună experiență, puteți veni aici oricând, e fix ce trebuie.

În cadrul show-ului nautic, experţii au făcut demonstraţii de măiestrie. La un moment dat, cinci plăci au fost tractate de o singură ambarcaţiune. Totul pentru a-i momi pe începători.

Cele mai căutate sunt ski-jeturile, dar în ultima vreme a crescut şi numărul celor care închiriază şalupe pentru plimbare.

Turist: E un sport sigur dacă ne menţinem siguranţa. În momentul în care nu o dăm în extreme, să facem cascadorii, este un sport sigur.

Închirierea unei ambarcaţiuni costă între 50 şi 300 de euro, în funcţie de sportul practicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Pasionații de sporturi nautice şi-au dat întâlnire pe lacul Siutghiol