Antena Meniu Search
x

Paștele pe schiuri

Soare puternic, zăpada rezistă! Sute de turişti s-au bucurat şi de cer senin, şi de pârtii line, în Sinaia. Şi au schiat în tricou la 2000 de metri. Zăpada mieilor le-a adus cea mai mare bucurie de Paşte.

Vezi și

 Deasupra României, la 2000 de metri, soarele blând de aprilie întâlneşte zăpada pufoasă. E un peisaj care îţi taie respiraţia. Şi o surpriză pentru sutele de oameni care au urcat astăzi pe platoul Bucegilor.

Şi-au alinat dorul de iarnă chiar pe Valea Dorului. Pe pârtiile line, schiorii au desenat linii şerpuite în zăpada de jumătate de metru. Iar cei mai curajoşi au coborât în viteză pe placă, îmbrăcaţi ca pe plajă.

Un domn a renunţat chiar şi la tricou şi s-a răcorit cu o bere rece. Iar o tânără a profitat de soare, pentru o şedinţă foto sus în vârful muntelui. A fost totuşi mai frig în termometre, decât în garderobă: 10 grade Celsius. O temperatură de care turiştii s-au bucurat din plin.

Sunt şanse mari ca zăpada mieilor să nu fie ultima din anul acesta. La Sinaia, iarna nu s-a terminat încă. E un secret pe care norocoşii vor să-l păstreze. secret.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Paștele pe schiuri