Antena Meniu Search
x

Video Patriarhia Română a deschis un site prin care oamenii pot face donaţii pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Patriarhia Română a deschis un site prin care oamenii pot face donaţii pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Anunţul vine la doar câteva zile după ce Nicuşor Dan a spus că, în 2021, Primăria Capitalei nu dă niciun ban pentru finalizarea catedralei. Aşa că ajutorul ar putea veni chiar de la credincioşi.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 22.03.2021, 19:39

Vezi și
  • Decizia Patriarhiei Române, luată după ce Primăria Bucureşti a anunţat că nu dă bani, anul acesta, pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Pictamcatedrala.ro, aşa se numeşte site-ul respectiv care, mai degrabă, este o platformă de ajutor pentru icoanele din Catedrala Mântuirii Neamului. Aşa o numeşte Patriarhul Daniel.

Acolo sunt deja prezentate mai multe icoane, dar şi ce iconografii mai au nevoie mai marii Bisericii şi pentru care îşi doresc donaţii de la enoriaşi.

Primăria Capitalei nu dă bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului în acest an

Separat, enoriaşilor li se spune şi cum pot face aceste donaţii, fie direct pe site, prin card bancar, fie prin sms sau prin depunere în cont în lei sau euro. Pe viitor, mai marii Bisericii îşi doresc să mărească acest proiect online, iar fiecare credincios să poată dona pentru un sfânt anume.

Acest anunţ vine după ce, săptămâna trecută, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că, din bugetul local, nu vor mai fi bani pentru Catedrala Mânturii Neamului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Patriarhia Română a deschis un site prin care oamenii pot face donaţii pentru Catedrala Mântuirii Neamului