Antena Meniu Search
x

Patru suspecti au fost retinuti in cazul batranului torturat cu un baston, in Targu Frumos

Patru indivizi au fost saltati intr-unul din cele mai monstruoase cazuri de agresiune cu tenta sexuala. Tinerii, intre care sunt si trei minori sunt suspectati ca i-ar fi infipt unui barbat de 60 de ani, prin spate, un baston care i-a ajuns victimei pana in gat si i-a spintecat mai multe organe

Vezi și

Batranul a ajuns ieri la spital in agonie. Medicii l-au pus imediat pe masa de operatie.

"A fost, sa zicem, norocos pentru ca aceste leziuni nu au interesat pachete vasculare majore care sa fi produs o hemoragie masiva. Au interesat organe majore precum ficatul sau plamanul, dar acestea au putut fi refacute in timpii operatori. A fost o operatie complexa, de lunga durata", a declarat Diana Cimpoesu, purtator de cuvant al Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi.

Se pare ca la aceasta ora, un procuror criminalist se afla la sediul politiei din Targu Frumos si ii audiaza pe cei patru. Este vorba de trei minori si un major. Politistii nu au oferit mai multe detalii.

Se pare ca Seful Politiei Iasi a mintit cand a declarat ca ar fi vorba despre o autoaccidentare, nicidecum despre o agresiune. Anchetatori cu vechi state de plata sustin, insa, ca nu au vazut un asemenea caz in toata viata lor.

Minorii vor fi acuzati de tentativa de omor, deoarece leziunile au fost foarte grave, dupa cum au spus si medicii. Din fericire, insa, victima va scapa cu viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Patru suspecti au fost retinuti in cazul batranului torturat cu un baston, in Targu Frumos