Antena Meniu Search
x

Şi-a pedepsit soţia, băgând-o cu capul în găleata cu ciment. Încercând să fugă, cu mortar în ochi şi gură, femeia şi-a rupt piciorul

Un bărbat din Gorj s-a răzbunat groaznic pe soţia sa. El şi-a pedepsit soţia, băgând-o cu capul în găleata cu ciment. Scăpând pentru moment din mâinile soţului, femeia a rupt-o la fugă prin curte, cu soţul după ea. Într-un moment de neatenţie şi disperare, a călcat strâmb şi şi-a rupt piciorul.

Un bărbat din Gorj s-a răzbunat groaznic pe soţia sa, pentru că nu i-a făcut bine amestecul de ciment. El şi-a pedepsit soţia, băgând-o cu capul în găleata cu ciment.

Scăpând pentru moment din mâinile soţului, femeia a rupt-o la fugă prin curte, cu soţul după ea. Într-un moment de neatenţie şi disperare, a călcat strâmb şi şi-a rupt piciorul.

Soţii Cojocaru locuiesc în satul Pârâu de Pripor al comunei Godineşti, chiar la limita cu localitatea Ciuperceni. Vasile Cojocaru, în vârstă de 48 de ani, sub influenţa alcoolului fiind, s-a apucat vineri să facă nişte lucrări de reparaţii în gospodărie, iar la un moment dat i-a spus femeii să-i pregătească o găleată de mortar.

Supărat de modul în care a pregătit compoziţia, bărbatul a băgat-o pe femeie cu capul în găleata cu mortar, după care a alergat-o prin curtea casei. În fugă, femeia s-a împiedicat şi şi-a rupt un picior. Sora femeii a povestit îngrozită toată drama, pentru presa locală.

„Toată noaptea a alergat-o. N-a lăsat-o deloc să doarmă. A început să spargă sobele, a pus-o să care moloz. A bătut-o ca să-i pună să mănânce. O înmuie întâi cu capul în mortar, fugi de el. Și o alergă. Ea, uitându-se în spate, căzu. Nu ştiu cum călcă cu piciorul. O văzu picată, dar pentru că ea strigase la vecini, el fugi înapoi. Se duse până la vecini în genunchi şi o legă vecinul cu o cârpă. Are piciorul fisurat, e rupt osul”, a declarat sora femeii.

Vecinii au alertat imediat oamenii legii, iar o ambulanţă s-a deplasat la faţa locului, transportând-o pe femeie la spitalul din Târgu Jiu, pentru îngrijiri medicale.

Rudele femeii spun că nu este pentru prima dată când aceasta este agresată de soţ. „Bea şi e nebun. Acum câţiva ani a dat foc la clăi. E nebun. Când bea un pic, turbează. A avut nişte purcei, i-a tăiat, aşa, aiurea. Abia au venit din Italia. Și acolo, tot aşa i-a făcut. Dormea prin seră, o alerga, o bătea. Numai chinuită a fost, săraca”, a mai spus sora femeii.

Cei doi au împreună doi băieţi, majori, care sunt plecaţi la muncă în Anglia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Şi-a pedepsit soţia, băgând-o cu capul în găleata cu ciment. Încercând să fugă, cu mortar în ochi şi gură, femeia şi-a rupt piciorul