Antena Meniu Search
x

Pelerinaj la Stefanesti in memoria lui Nae Nicolae

E jale la Stefanesti: intreaga comuna e in doliu si oamenii il plang pe Nae Nicolae. Ultimul popas al milionarului spulberat de tren va fi pe terenul echipei de fotbal din Stefanesti

Vezi și

O comuna in doliu. O comuna cu oameni in stare de soc. Oameni care-l stiau de mic pe Nae Nicolae, oameni cu care milionarul din Stefanesti lucra. "Eu am vorbit cu el la 10:10, am inchis la 10:15 si mi-a zis sa-l sun in cinci minute sa-i zic de niste jucatori care trebuia sa vina de la Gica Popescu", a povestit un angajat al clubului. Nu a mai apucat sa-l sune inapoi. Cateva minute mai tarziu, Nae Nicolae a murit. Cu gadul la echipa in care a bagat bani multi si pe care o voia mai sus in top. Era bucuros ca o va vedea in Divizia B, pentru ca batuse palma cu Otopeniul pentru o fuziune.

Nae Nicolae a investit foarte multi bani, dar si foarte multe sentimente in fotbal. Prietenii spun ca aici, pe stadionul din Stefanesti, se simtea ca acasa. Tocmai de aceea familia a decis ca maine, pentru cateva ore, sa depuna trupul neinsufletit aici, pe terenul de la Stefanesti.

Acolo, sub cortul amplasat la centrul terenului din Stefanesti, au amenajat un catafalc, unde trupul lui va fi asezat. De la ora 10:00, cunoscuti sau necunoscuti ii pot aprinde o lumanare. Dar nu-l pot vedea pentru ca sicriul din lemn este inchis. Cu circuit inchis este si pelerinajul la casa din Pipera. Prietenii au sunat astazi la interfon pentru ca poarta sa li se deschida. I-au adus lui Nae crini albi si coroane de trandafiri galbeni.

Trei copiii care sunt tinuti, pe moment, departe de tragedia familiei. Tatal lor si-a gasit sfarsitul pe calea ferata, dupa ce a fortat bariera ca sa treaca prin fata trenului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pelerinaj la Stefanesti in memoria lui Nae Nicolae